Werken vanuit mijn hart

Ik vind het altijd leuk om iets meer van mijzelf te laten zien! Waar kom ik vandaan en waar zit ik nu, vertel ik je graag. Als 17-jarige startte ik mijn opleiding en carrière in diverse velden in de gezondheidszorg, zoals verpleeghuis, ziekenhuis, polikliniek, operatiekamer en wijkverpleging. Eind jaren ’80 ben ik Gezondheidskunde gaan studeren aan de HMN, lerarenopleiding in Utrecht. Aansluitend heb ik bij een landelijk instituut voor de gezondheidszorg – als free­lance docent Gezondheidskunde, een aantal jaren – Post-HBO trainingen gegeven op gebied van gezondheidskunde, communicatie, assertiviteit, conflicthantering en palliatieve zorg.

 Naast deze maatschappelijke carrière ben ik mij vanaf 1986 ook spiritueel gaan verdiepen in persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling. Zo volgde ik in Amsterdam een 2-jarige opleiding Handlijnkunde aan het instituut voor Handanalyse en Nageldiagnostiek van Lies Franse. Aansluitend heb ik bij haar ook de techniek van Numerologie eigen gemaakt. Daarna heb een 4-jarige opleiding Astrologie afgerond aan de School voor Toegepaste Psychologische Astrologie in Zeist. Na enkele jaren van bezinning zijn daar nog 5 lesjaren Esoterisch-Spirituele Astrologie aan toegevoegd in Utrecht, evenals een studie medische astrologie.

Wil je nog meer over mij weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen dat staat op de website “Handleeskundigen uitgelicht en in het zonnetje gezet”.

De leidraad voor mijn activiteiten

Pholus

Belangrijke transits van Pholus bewerkstelligen de overgang van het loslaten van (on)bewuste oude patronen door middel van het maken van nieuwe keuzes in je leven.

Mijn boeken

Ik heb mijn kennis verzameld in een tweetal boeken. Deze boeken zijn alleen online verkrijgbaar. Meer informatie over de boeken en de mogelijkheid om ze te bestellen, wordt u hier geboden.

Numerologie & Handlijnkunde

Prijs €27,50

Numerologie praktisch toegepast

Prijs €27,50

Anderen over mij

|

“Collega Ans de Groot  heb ik regelmatig ontmoet op de paranormale/alternatieve beurzen. Heel interessant is dat ze haar kennis over handlijnkunde met numerologie combineert wat een verrassende karakteranalyse met zich meebrengt. Natuurlijk heb ik ook haar gesigneerde boek in mijn bezit. Daarin gaf zij mij in 2002 een – nu nog steeds geweldige – korte kern uitleg.”

Magda van Dijk-Rijneke

Handleeskundige