Astrologie consult

Informatie uit eeuwenoude systemen

Bij een astrologie consult gaat het om het bespreken van de tendensen vanuit de kennis van eeuwenoude systemen. In een astrologie consult gaat het niet om voorspellen. De toekomst en de richting bepaal je namelijk altijd zelf, door middel van je keuzes!

Bij een astrologie consult zijn er een aantal mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een geboortehoroscoop, een jaarhoroscoop of een relatiehoroscoop.

Gespreksduur: ± 1,5 tot ± 2 uur

Prijs €125 tot €175

Prijs afhankelijk van keuze
Voor bedrijven gelden andere prijzen

Mogelijkheden

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop geeft je informatie over je potentiële aanleg. Ze is als het ware je kosmische blauwdruk. De wijze van schikking van jouw persoonlijke planeet standen laten zien wat je in je leven wilt neerzetten.

Zo geeft een horoscoop antwoord op vragen over de kindertijd, het gevoelsleven, de verbinding met de naaste familieleden zoals ouders, broers/zussen, talenten, sociale mogelijkheden, carrière/loopbaan, groei en ontwikkelingskansen en gezondheid. Kortom: wie ben je en wat is jouw missie in dit leven?

Aansluitend kijkt een astroloog naar de actuele stand van zaken, via Transits en Progressies. Hierbij zijn actuele antwoorden te vinden op vragen over je loopbaanontwikkeling, maatschappelijke positie, mogelijkheden van groei van bijvoorbeeld je talenten, relatie, maar ook of er weer eens een relatie in aantocht is, etc. Een dergelijk consult ondersteunt je handelen op belangrijke kruispunten in je leven.

Dit consult krijgt een extra verdieping, omdat het wordt aangevuld met een numeroscoop- en handanalyse.  Op verzoek kan dit consult specifiek worden aangevuld met advies over je spirituele bagage uit je geboortehoroscoop en/of (medische) gezondheid. Een consult kan – indien gewenst – worden afgesloten met het testen van eventuele celzouten-, vitaminen-, mineralen en/of een Bloesem Remedie. 

Gespreksduur: ± 1,5 uur

Prijs €125

Jaarhoroscoop

Deze horoscoop geeft specifieke informatie over het komende nieuwe jaar, van verjaardag tot verjaardag. De informatie gaat over diverse levensgebieden. Ze geeft de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen aan, zoals relatie, werk, ontwikkelingsmogelijkheden en in welk levensgebied het komende jaar de meeste veranderingen staan. Bovendien wordt deze informatie aangevuld met actuele situaties vanuit je geboortehoroscoop.

Uiteraard, maar dat geldt voor ieder consult, blijft de vrijheid van keuze of je er ook iets mee wilt gaan doen! Wel krijg je een goed inzicht in de ontwikkelingen voor het komende jaar en hoe je daarop kunt anticiperen.

Gespreksduur: ± 1,5 uur

Prijs €125

Als extra krijg je tevens je numerologische jaargetal en betekenis mee

Relatiehoroscoop

In deze horoscoop kun je naar de relatie kijken van twee personen. In feite wordt er van iedere persoon een geboortehoroscoop gemaakt en deze voeg je samen tot een derde horoscoop.

Het geeft antwoord op vragen als: wat versterk je in elkaar, hoe vul je elkaar aan, maar ook: wat is lastig en hoe zou je dat samen anders, constructiever aan kunnen pakken? Hierbij kan het gaan over de relatie met je levenspartner, maar ook met je kind, een collega of iemand anders waarmee je een belangrijke verbinding hebt.

Gespreksduur: ± 2 uur

Prijs €175

Voorwaarden voor een relatiehoroscoop is dat beide toestemming geven en aanwezig zijn op het consult.