Literatuur over numerologie

Mijn boeken

Mijn kennis op het gebied van numerologie heb ik gebundeld in een tweetal boeken. Omdat de betekenis van de getallen in de numerologie zo nauw verweven zijn met de planetensymboliek van de astrologie, heb ik in 2002 mijn eerste boek Numerologie en Handlijnkunde hand in hand uitgegeven. Een herdruk is uitgebracht in 2017. Het boek geeft uitgebreide informatie over de combinatieduiding Handlijnkunde & Numerologie. Mijn tweede boek Numerologie praktisch toegepast, ontcijfer jezelf en anderen (2009 en herdruk 2020) is t.o.v. het eerste boek uitgebreid met informatie over karmische getallen, meestergetallen, het kruisgetal en de draaggetallen.

Herdruk, 2017

Prijs €27,50

Mijn eerste boek

Numerologie & Handlijnkunde, hand in hand

Dit boek geeft uitgebreide informatie over de combinatieduiding van Handlijnkunde en Numerologie. Het 1e boek, druk 2002, is uitverkocht.  De herdruk in A4 formaat is gemaakt in 2017. Deze herdruk is voorzien van een nieuwe cover, die ontworpen is door Gerda Prins.

Dit boek geeft uitgebreide informatie over de combinatieduiding van Handlijnkunde en Numerologie. Het 1e boek, druk 2002, is uitverkocht. De herdruk in A4 formaat is gemaakt in 2017. Deze herdruk is voorzien van een nieuwe cover, die ontworpen is door Gerda Prins.

Auteur

Ans I. de Groot
Titel Numerologie & Handlijnkunde
Ondertitel Hand in hand
ISBN 978 90 806700 4 9

 

Herdruk, 2020

Prijs €27,50

Mijn tweede boek

Numerologie praktisch toegepast, ontcijfer jezelf en anderen

Dit tweede boek is, ten opzichte van het eerste boek, uitgebreid met informatie over de karmische en meestergetallen, het kruisgetal en de draaggetallen. Bovendien is de omslag van het boek (achterkant) uitvouwbaar met een voorbeeld numeroscoop. In de vernieuwde versie van 2020/2021 zijn enkele voortschrijdende inzichten verwerkt m.b.t. de karmische getallen, is de tekst wat aangepast en zijn er nieuwe voorbeeldnumeroscopen gemaakt.

Auteur Ans I. de Groot
Titel Numerologie praktisch toegepast
Ondertitel Ontcijfer jezelf en anderen
ISBN 978 90 85161 51 6

 

Algemene info

Bestel mijn boek

Mijn boeken kunnen alleen via mijn website pholus.nl of online gekocht worden. De genoemde prijs van €27,50 is inclusief porto/verzendkosten bij verzending binnen Nederland met T&T. Verzending naar andere landen binnen Europa is mogelijk. De verzendkosten (ongeveer €15) zijn dan voor de koper.