Pholus

 

De Groot – Advies & Personal Coaching

 

Welkom op mijn website. Eerst even kennismaken.  Mijn naam is Ans de Groot. Na een lange carričre in de gezondheidszorg ben ik eind jaren 80 aan de lerarenopleiding in Utrecht, Gezondheidskunde gaan studeren om de overstap naar het onderwijs te kunnen maken. Bij een Landelijk instituut voor de gezondheidszorg heb ik vervolgens als free­lance docent Gezondheidskunde vele jaren Post-HBO trainingen gegeven op gebied van gezondheidskunde, communicatie en palliatieve zorg.

 

Naast mijn maatschappelijke carričre ben ik mij vanaf medio jaren 80 ook spiritueel gaan verdiepen in persoonlijke groei en intuďtieve ontwikkeling. Zo volgde ik in Amsterdam een 2-jarige opleiding Handlijnkunde aan het instituut voor Handanalyse en Nageldiagnostiek van Lies Franse. Aansluitend heb ik bij haar ook de techniek van Numerologie eigen gemaakt.  Vervolgens heb ik een 4-jarige opleiding Astrologie Cum Laude afgerond aan de School voor Toegepaste Psychologische Astrologie van Martien Hermes in Zeist. Na enkele jaren van bezinning zijn daar nog 5 lesjaren over de Zwarte-lichten in de Esoterische Astrologie aan toegevoegd bij Dick van der Marck, praktijk voor Astrologie en Reading in Utrecht. Omdat de Numerologie zo verweven is met de planetensymboliek heb ik in 2002 mijn eerste boek Numerologie en Handlijnkunde hand in hand uitgegeven en in 2009 mijn tweede boek Numerologie Praktisch Toegepast.

 

Deze eeuwenoude kennis van getallen is gebaseerd op een eenvoudige berekening van de geboortedatum, welke in een Numeroscoop wordt neergezet. Numerologie is communiceren met getallen. Kennis over dit systeem, opent deuren van het hart om liefdevol aan jezelf en je relaties te werken. Daarnaast is deze techniek zeer bruikbaar en ondersteunend voor ouders en opvoeders en voor iedereen die in het onderwijs of als therapeut werkzaam is, een aanrader.

 

                                                                                   

 Privacy beleid zie onder contact en route

         

                                                          

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: https://www5.cbonline.nl/cboafn/servlet/BlobRetriever?artikelKd=9789085161516&assortimentKd=ISBN&type=image/jpg&attribute=OMSLAG_GROOTNumerologie Praktisch Toegepast.

’ontcijfer jezelf en anderen’

ISBN/EAN:978-90-8516-151-6 /€ 20,00 + € 6,00 verzendkosten

Dit 2e boek is verkrijgbaar via boekhandel, internet óf via mijn website.

U ontvangt een gratis een numerologisch advies als u dit boek bestelt via info@pholus.nl

Verzendkosten Nederland € 6,00 en voor landen in Europa € 9,80 of € 12,60, met T&T

IBAN: NL35INGB0006686182

 

 

nieuwe omslag-01Numerologie & Handlijnkunde

hand in hand

Prijs € 20,00 + € 6,00 verzendkosten

Dit 1e boek is een herzien uitgave in A4 formaat, vernieuwde cover met ringband en alleen verkrijgbaar via mijn e-mail. Uiteraard ontvangt u eveneens een gratis numerologisch advies als u dit boek bestelt via info@pholus.nl

 

 

Verzendkosten Nederland € 6,00 en voor Europa € 9,80 of € 12,60, met T&T

IBAN: NL35INGB0006686182

 

Contact

 Steenplaat 21

3891 ZG Zeewolde

(036 523 62 99

+: info@pholus.nl

:www.pholus.nl