Pholus als leidraad voor mijn activiteiten

Pholus in zwartletter

 

 

In de lessen van de Esoterische Astrologie maakte ik destijds kennis met Pholus, een kleine asteroīde. Zijn betekenis hier­van in mijn persoonlijke horoscoop werd een leidraad voor mijn werk en leven.

 

In de mythologie is Pholus een ziener en leider van de centauren, maar tevens is hij de bewaker van de heilige wijn. Enkele trefwoorden van de werking van Pholus in je leven zijn: het wakker worden van het onderbewuste, inzichten verkrijgen over je (on)bewuste gedragspatronen, naīviteit leren omdraaien naar scheppende kracht, het intensiveren van gevoelens en daarmee een nieuwe richting bepalen. De regie in eigen handen hebben! Belangrijke transits van Pholus bewerkstelligen de overgang van het

loslaten van (on)bewuste oude patronen door middel van het maken van nieuwe keuzes in je leven.

 

Hoewel mijn activiteiten zeer divers zijn, is de rode draad van mijn werk om anderen inzicht en richting te helpen geven in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zelfsturing en zelfmanagement een tweede natuur kan worden.

 

Om dat te bereiken zal het tijdens het Advies of de Personal Coaching veelal gaan over het ontwikkelen van assertiviteit, groeien in zelfvertrouwen, het leren stellen van grenzen, bewustwording van sterke en minder sterke eigenschappen en het vergroten van je innerlijke kracht. We gaan op zoek naar je missie in dit leven. De informatie uit de horoscoop, de geboortedatum en de lijnen in je handen, zijn voor mij het gereedschap om mee te werken en om te komen tot een compleet advies.