Consulten

Numerologie & Handanalyse

 

Numerologie & Handanalyse

Dit consult geeft je een concreet en volledig advies voor je levenspad, bijvoorbeeld op gebied van je persoonlijkheid, studie, beroep, gezondheid en/of relatie. De informatie hiervoor komt uit de gegevens van je geboortedatum (numerologie) en de lijnen uit je hand. Uit deze beide technieken komen jouw belangrijkste karaktereigenschappen naar voren. Deze informatie versterkt je bewustzijn op je talenten en capaciteiten. Daarnaast geeft dit je handvatten om ze doelmatig in te zetten.

 

 

 

Wat is numerologie?

Numerologie is in feite communiceren met getallen. Ze is gebaseerd op een berekening met de getallen van je geboortedatum, welke in een numeroscoop worden gezet. Deze numerologie opent deuren van je hart om liefdevol aan jezelf en je relaties te werken, omdat de numeroscoop helder en duidelijk inzicht geeft in de sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid. Op die manier is er snel een volledige karakteranalyse te maken

Kosten € 60,- p/uur

 

 

 

nieuwe omslag-01Wat is een handanalyse?

Vanaf je geboorte draag je in je handen, door de vorm, de lijnen en de huidpatronen, de kern van wie je werkelijk bent in je hele leven mee. Deze informatie is als het ware de routekaart van je leven en een handlijnkundige kan voor jou de betekenis hiervan vertalen in een psychologisch en diagnostisch verhaal. Zo krijgt je een overzicht van al je karaktereigenschappen, je talenten en je kwaliteiten.

losse handjesKosten € 35,- per ½ uur of € 60,- per uur