Astrologieconsulten

 

image001

 

Voor een astrologieconsult zijn er een aantal mogelijkheden, zoals:

een geboortehoroscoop

een jaarhoroscoop

een relatiehoroscoop

 

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop geeft je informatie over je potentiële aanleg. Ze is als het ware je kosmische blauwdruk. De wijze van schikking van jouw persoonlijke planeetstanden laten zien wat je in je leven wilt neerzetten. Zo geeft een horoscoop antwoord op vragen over de kindertijd, het gevoelsleven, de verbinding met je naaste familieleden zoals met ouders en broers/zussen, je sociale mogelijkheden, je loopbaan, je groei en ontwikkelingskansen en je gezondheid. Wat is jouw missie?

 

Aansluitend kijkt een astroloog naar de actuele huidige stand van zaken, via Transits en Progressies. Hierbij kun je antwoorden vinden op vragen over je loopbaanontwikkeling, je maatschappelijke positie, mogelijkheden van groei van bijvoorbeeld je talenten, je relatie, maar ook of er weer eens een relatie in aantocht is, etc. Een dergelijk consult ondersteunt je handelen op belangrijke kruispunten in je leven. Dit consult krijgt een extra verdieping, omdat het wordt aangevuld met een numeroscoop- en handanalyse. Op verzoek kan dit consult specifiek worden verrijkt met advies over je spirituele bagage uit je geboortehoroscoop en/of (medische) gezondheid. Een consult kan – indien gewenst - worden afgesloten met het testen van eventuele celzouten-, vitaminen-, mineralen en/of een Bloesem Remedie. 

 

Gespreksduur circa 1 ½ uur
Kosten € 125, - inclusief voorbereiding en een analyse van geboortedatum / handen

 

Jaarhoroscoop

Deze horoscoop geeft specifieke informatie over het komende nieuwe jaar, van verjaardag tot verjaardag. De informatie gaat over diverse levensgebieden. Ze geeft de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen aan, zoals relatie, werk, ontwikkelings-mogelijkheden en in welk levensgebied het komende jaar de meeste veranderingen staan. Bovendien wordt deze informatie aangevuld met actuele situaties vanuit je geboortehoroscoop. Uiteraard, maar dat geldt voor ieder consult, blijft de vrijheid van keuze of je er iets mee wilt gaan doen! Wel krijg je een goed inzicht in de ontwikkelingen voor het komende jaar en hoe je daarop kunt anticiperen.

 

Belangrijk blijkt steeds weer te melden dat het in al deze consulten niet gaat over voorspellen, maar het bespreken van de tendensen voor het komende jaar vanuit de kennis van deze eeuwenoude systemen. De toekomst en richting bepaal je altijd zelf!

Als extra krijg je tevens je numerologische jaargetal en betekenis mee.

Gespreksduur circa 1 ½ uur
Kosten € 125, - inclusief voorbereiding

 

 

Relatiehoroscoop

In deze horoscoop kun je de relatie bekijken van twee personen. In feite wordt er van iedere persoon een geboortehoroscoop gemaakt en deze voeg je samen tot een derde horoscoop. Het geeft antwoord op vragen als: wat versterk je in elkaar, hoe vul je elkaar aan, maar ook wat is lastig en hoe zou je dat samen anders, constructiever aan kunnen pakken. Hierbij kan het gaan over de relatie met je levenspartner, maar ook met je kind, een collega of iemand anders waarmee je een belangrijke verbinding hebt. Uiteraard moet je voor het maken van een relatiehoroscoop beiden je toestemming geven en aanwezig zijn op het consult!

Gespreksduur circa 1 ½ uur

Kosten € 175, - inclusief voorbereiding

 

P.S. voor schriftelijke analyse gelden andere tarieven! Alle gesprekken kunnen desgewenst worden opgenomen op eigen meegebrachte apparatuur!