Beschrijving: logo
 


        Contact, Route en Privacy beleid

 

Contact

Steenplaat 21

3891 ZG Zeewolde

Tel: 036-5236299

info@pholus.nl

Routebeschrijving

NB: Wilt u zo vriendelijk zijn om uw auto te parkeren op de bezoekerplaats. Dit zijn dwars geplaatste parkeerplaatsen aan het einde van de Steenplaat. Voor mensen vanaf Harderwijk, A28 en A27 is dat direct rechts nadat u de Steenplaat inrijdt. Dit voorkomt extra parkeerplaatsproblemen voor de bewoners!

A 28 – vanuit Amersfoort richting Zwolle

Afslag Nijkerk/Zeewolde/Almere
Stoplichten linksaf weer óver de snelweg A28 richting Zeewolde
Op de 2e rotonde (ná de brug), rechtsaf (N705 Spiekweg)
Bij de volgende rotonde (kruispunt Zeewolde) Rechtsaf (Horsterweg)
Rotonde rechtdoor + 1 verkeersdrempel + volgende rotonde 3/4 naar links (Westergo)
Rechtdoor rijden, bruggetje over en direct op De Grote Plaat rechtsaf gaan
3e weg links is de Steenplaat 21


A27 – vanuit Utrecht richting Almere
Afslag Zeewolde/Almere, bij de brug voorbij Huizen (N305)
Bij de stoplichten rechtsaf richting Zeewolde (Gooise Weg)

Op de rotonde rechtdoor

Daarna bij de stoplichten rechtsaf, afslag Zeewolde
Op de rotonde 3e afslag richting Trekkersveld aanhouden
Volgende rotonde 1e afslag rechts
Je komt nu op de Gelderseweg

Hier ga je de 1e Rotonde rechtdoor
De 2e rotonde ook weer rechtdoor en vrij snel hierna
1e weg rechtsaf (Langezand)
Op T-splitsing linksaf (Lelyweg)
1e weg rechts is de Steenplaat 21


A6 – vanuit Amsterdam richting Lelystad
Op de A6 bij de afslag Zeewolde N 305 rechts afslaan
Onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf slaan (Gooise Weg)
Alle stoplichten en rotonde rechtdoor tot aan het kruispunt Zeewolde
Op kruispunt Zeewolde bij de stoplichten rechtsaf (N705 Spiekweg)
Rotonde 3/4 rechtsaf
Rotonde 1e weg rechtsaf en je rijdt nu op de Gelderse Weg
1e Rotonde rechtdoor
2e rotonde rechtdoor en vrij snel hierna (nog vóór de verkeersdrempel)
1e weg rechtsaf (Langezand)
Bij T-splitsing linksaf (Lelyweg)
1e weg rechts is de Steenplaat 21


A28 vanuit Zwolle richting Amersfoort en vanuit Apeldoorn N302
Afslag Harderwijk richting Lelystad.
Alle stoplichten rechtdoor.
Na aquaduct op de rotonde 3/4 links de Knardijk op N707. Zeewolde staat niet aangegeven!
Knardijk wordt Zeewolderdijk en deze volgen tot aan de eerste rotonde in Zeewolde.
Op deze rotonde 3/4 links af.
Op de volgende rotonde eveneens 3/4 links af.
Sla bij de 1e weg (nog vóór de verkeersdrempels) rechtsaf (Langezand)
Bij de T-splitsing linksaf (Lelyweg)
1e weg rechts is de Steenplaat 21

 

 

Privacy beleid

 

Privacyverklaring

De Groot - Advies & Personal Coaching, gevestigd aan de Steenplaat 21 te Zeewolde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals deze zijn weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Ik vind jouw privacy erg belangrijk en zorg ervoor dat de persoonsgegevens die je met mij deelt, zorgvuldig wordt behandeld. Deze informatie is alleen voor mij toegankelijk, daar ik zelfstandig en ook alleen mijn werkzaamheden uitvoer. Alle gegevens staan beveiligd in digitale bestanden en worden uitsluitend gebruikt om rechtstreeks contact met de cliënt te hebben, zoals een e-mail, een mededeling of een nieuwsbrief. Verslaglegging in papieren dossiers zijn veilig opgeborgen in een afgesloten praktijkkamer! Ik ben zelf de enige die hier toegang tot heeft. Vanuit mijn beroepscode heb ik geheimhoudingsplicht! Ik verstrek geen cliëntgegevens aan derden!

In deze privacyverklaring vind je mijn werkwijze. Heb je hier vragen over, dan kun je mij bereiken via info@pholus.nl   

 

Persoonsgegevens die De Groot - Advies & Personal Coaching verwerkt

Ik verwerk je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je onderstaande gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik mogelijk verwerk, afhankelijk van het product of dienst die je afneemt:

Voor- en achternaam

Geslacht

Geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Locatiegegevens

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door correspondentie en/of

   telefonisch

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die De Groot - Advies & Personal Coaching verwerkt

Ik heb niet de intentie om persoonlijke gegevens te verzamelen over websitebezoekers

 

Met welk doel verwerkt De Groot - Advies & Personal Coaching persoonsgegevens:

Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst

   hebt afgenomen.

Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die

   je hebt afgenomen.

Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.

Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder

   hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.

Om de nieuwsbrieven te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.

Om onze verplichtingen na te komen, bijvoorbeeld voor de belasting

 

Geautomatiseerde besluitvorming De Groot - Advies & Personal Coaching

Ik neem geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen en/of besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor jou.

 

Hoe lang De Groot - Advies & Personal Coaching jouw persoonsgegevens bewaart

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is

afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele

wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen.

 

Delen van persoonsgegevens door De Groot - Advies & Personal Coaching met derden

Ik deel of verkoop in geen enkel opzicht, nooit jouw persoonsgegevens met derden.

 

Leveranciers

Google Analytics

Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruik ik de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Groot - Advies & Personal Coaching – pholus.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou kan sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens óf verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@pholus.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je Identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek. Ik wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe De Groot - Advies & Personal Coaching – pholus.nl persoonsgegevens beveiligt

We nemen de bescherming van jouw (persoons)gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@pholus.nl   Ik heb de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

Actuele beveiligingssoftware op mijn laptop en server, zoals een virusscanner en firewall.

Ik verstuur jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) .

  Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Belangrijke bestanden zijn beveiligd met een extra wachtwoord.

 

De Groot - Advies & Personal Coaching gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen we hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder opgeslagen is via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Wijzigingen

De Groot - Advies & Personal Coaching behoudt het recht om te allen tijde, het recht op privacy beleid te wijzigen.

Zeewolde 25 mei 2018