Numerologie

 

Numerologie is in feite communiceren met de getallen van een geboortedatum, welke eerst in een numeroscoop worden neergezet. Hiermee kan je persoonlijke eigenschappen inzichtelijk maken en ontdekken met welke talenten je bent geboren, om deze vervolgens concreet vorm te geven in je leven. Het systeem van deze Numerologie opent deuren om liefdevol aan jezelf en je relaties te werken. Ouders kunnen bijvoorbeeld hun kinderen beter begeleiden als ze de achtergronden begrijpen die het reactie/gedrag bepalen. Deze numerologie is bruikbaar voor al je relaties, werkverhoudingen en familieverbanden. Bovendien geeft deze numerologie een indicatie voor studie & beroepskeuze. Dit systeem is overgeleverd uit India, waar destijds mijn docent Lies Franse, jarenlang in een Ashram heeft geleefd. Zij is het geweest die deze kennis mondeling via workshops aan o.a. mij heeft overgedragen. Deze kennis is door mijzelf, door mijn gezondheidskundige en astrologische achtergrond, professioneel ontwikkeld en uitgewerkt tot een praktisch en overzichtelijk handboek.

 

Basiscursus

De basiscursus omvat 3 losse dagen (zaterdag of zondag) van 10.30 tot 16.30 uur

 

Workshop 1: Theorie Basisgetallen 1 tot 9 en praktisch een numeroscoop leren maken. Deze dag wordt gelijk ook begonnen met het toelichten, duiden en combineren van de getallen in een numeroscoop. Op deze dag staan de geboortedata en de toelichting van de numeroscopen van de deelnemers centraal.

Workshop 2: Theorie van het berekenen van karmische en meestergetallen en praktisch de duiding hiervan in de numerscoop. Hierbij nemen deelnemers zelf geboortedata mee van mensen die zij kennen en waarvan zij de toestemming hebben om deze gegevens te mogen gebruiken. In het middaggedeelte wordt er actief geoefend met het leren duiden en er wordt ingegaan op alle vragen die je al bent tegen gekomen.

Workshop 3: Theorie van het berekenen van het kruisgetal met de draaggetallen en de Cheiron-plaatsing vanuit je eigen horoscoop. In de middag weer veel oefenen met nu de totale combinatie van basisgetallen, karmische en meestergetallen en de kruis/draaggetallen. Daarnaast is er ruimte en aandacht voor Cheiron, de wond die een heler mag worden tijdens dit leven! Alle dagen zal er aandacht zijn voor zelfreflectie, communicatie en duiding!

Kosten: € 95,- per persoon per workshopdag (en excl. 21% BTW voor facturen op bedrijfsnaam)

De prijs is inclusief hand out, koffie/thee en home made soep.

Aanmelding

Aanmelden voor of informatie over deze workshops kan via info@pholus.nl of je belt mij even op 036-5236299

De basiscursus Numerologie is maximaal met 8 personen. De workshops worden gegeven door mijzelf en Gerda Prins, kunstzinnig Coach/Therapeut, Astroloog & Numeroloog www.kleur-je-leven.nl

 

Handlezen

Thema’s die worden behandeld, zijn: de primaire en secundaire handlijnen, de handvormen, de heuvels, de vingers en de duim, bijzondere tekens, huidpatronen en nageldiagnostiek. De theorie wordt iedere les afgewisseld met praktijkopdrachten. Direct vanaf het eerste cursusblok zult u informatie uit uw eigen handen kunnen herkennen en in die van uw medecursisten. U leert in deze cursus, via de informatie uit uw handen, oorspronkelijke verbanden te leggen tussen uw fysieke, psychologische, sociale en spirituele kwaliteiten c.q. mogelijkheden. Geleidelijk aan leert u op die manier alle aspecten uit een hand te lezen tot een samenhangend verhaal c.q. advies. De cursus handlezen richt zich vooral op mensen die hun zelfbeeld verder willen ontwikkelen c.q. versterken. Ieder cursusblok (6 lessen á 2 ½ uur) vormt een afgerond geheel. De gehele cursus Handlezen (4 cursusblokken van 6 lessen) wordt afgesloten met een schriftelijke eindopdracht en een mondelinge presentatie. Daarna ontvangt u een certificaat. Lesmateriaal wordt bij de cursus inclusief verstrekt.

Kosten per cursusblok, inclusief lesmateriaal € 150, -

* voor bedrijven gelden andere tarieven en zijn genoemde prijzen excl. 21% BTW, inclusief voor factuur op bedrijfsnaam