Numerologie

 

Numerologie is in feite communiceren met de getallen van je geboortedatum, welke eerst in een numeroscoop worden neergezet. Hiermee kunt je persoonlijke eigenschappen inzichtelijk maken en ontdekken met welke talenten je bent geboren om deze vervolgens concreet in je leven vorm te geven. Het systeem van deze Numerologie opent deuren om liefdevol aan jezelf en je relaties te werken. Ouders kunnen bijvoorbeeld hun kinderen beter begeleiden als ze de achtergronden begrijpen die hun reactie/gedrag bepalen. Deze numerologie is bruikbaar voor al je relaties, werkverhoudingen en familieverbanden. Bovendien geeft deze numerologie een indicatie voor studie & beroepskeuze. Dit systeem is overgeleverd uit India, waar destijds mijn docent Lies Franse jarenlang in een Ashram heeft geleefd. Zij is het geweest die deze kennis mondeling via workshops aan mij heeft overgedragen en door mijzelf door mijn gezondheidskundige en astrologische achtergrond professioneel ontwikkeld is tot een praktisch en overzichtelijk werkboek.

 

Basiscursus

De basiscursus omvat 3 dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Op de eerste dag leer je jouw geboortedatum in een numeroscoop plaatsen. Aan de hand van deze numeroscoop behandelen we de theorie van de basisgetallen en maken we een begin met het leren duiden van een numeroscoop. Aan bod komen de getallen van: de ziel, aura, levensles, struikelblok, hulp en/of confrontatie, werkwijze en zelfbeeld. Aan het einde van deze dag heb je een duidelijk inzicht in je capaciteiten en talenten. Daarnaast ben je in staat om zelf een numeroscoop op te zetten.

Op de tweede dag, één maand later, vervolgen we het duiden van je numeroscoop en maak je kennis met de interne numeroscoop, de meester-en karmische getallen. Vandaag mogen allerlei geboortedata van familie, vrienden en/of collega’s – met instemming - worden meegenomen. Door het bespreken van al deze verschillende numeroscopen, wordt de kracht van het werken met een numeroscoop meer en meer zichtbaar. Aan het eind van deze dag heb je inzicht in allerlei reactiepatronen van jezelf in relatie tot anderen, en verruimd je zelfreflectie.

Op de derde dag, één maand later, gaan we de kleuren van ieder getal toevoegen en maken een bijenwastekening met de getallen vanuit je eigen numeroscoop. Vandaag presenteert iedereen een opstelling vanuit diverse numeroscopen met de onderlinge verbanden daarbij. Hierbij gaat het over de wisselwerking tussen jou en je familie-, vrienden of werkkring. Hier werken we dus min of meer systemisch.

Kosten: € 95,- per persoon per workshopdag. De prijs is inclusief materiaal, koffie/thee en home made soep.

Aanmelding

Aanmelden voor of informatie over deze cursus kan via info@pholus.nl of je belt mij even op 036-5236299

De basiscursus Numerologie gaat van start bij minimaal 4 personen. Mogelijk heb je zelf een vriendenkring waarmee je deze cursus zou willen volgen. Neem in dat geval even contact met mij op.

 

* Voor workshops op naam van een bedrijf gelden andere tarieven en zijn ook excl. 21% BTW, voor een factuur op bedrijfsnaam

Handlezen

Thema’s die worden behandeld, zijn: de primaire en secundaire handlijnen, de handvormen, de heuvels, de vingers en de duim, bijzondere tekens, huidpatronen en nageldiagnostiek. De theorie wordt iedere les afgewisseld met praktijkopdrachten. Direct vanaf het eerste cursusblok zult u informatie uit uw eigen handen kunnen herkennen en in die van uw medecursisten. U leert in deze cursus, via de informatie uit uw handen, oorspronkelijke verbanden te leggen tussen uw fysieke, psychologische, sociale en spirituele kwaliteiten c.q. mogelijkheden. Geleidelijk aan leert u op die manier alle aspecten uit een hand te lezen tot een samenhangend verhaal c.q. advies. De cursus handlezen richt zich vooral op mensen die hun zelfbeeld verder willen ontwikkelen c.q. versterken.Ieder cursusblok (6 lessen á 2 ½ uur) vormt een afgerond geheel. De gehele cursus Handlezen (4 cursusblokken van 6 lessen) wordt afgesloten met een schriftelijke eindopdracht en een mondelinge presentatie. Daarna ontvangt u een certificaat. Lesmateriaal wordt bij de cursus inclusief verstrekt.

Kosten per cursusblok, inclusief lesmateriaal € 150, -

* voor bedrijven gelden andere tarieven en zijn genoemde prijzen excl. 21% BTW, inclusief voor factuur op bedrijfsnaam